top of page

PRODUCTEN

2023 leek een mooi begin om eens verder te kijken in de toekomst. 1202 Automotive ziet een markt in het ontwikkelen van eigen producten, gericht op de unieke "Mini-markt". 
Met trots hebben we onze eerste producten in house gemaakt en gemonteerd en deze werden met veel enthousiasme ontvangen. 

Hier volgt een kleine impressie van wat 1202 Automotive wilt gaan leveren;

In eigen beheer werd een systeem gemaakt waardoor de originele airbox van een Mini R53 omgebouwd kan worden tot een luchtfilterhuis dat gelijk staat aan de originele JCW airbox waardoor er, naast de vermorgenswinst, ook het geluid van de compressor duidelijker aanwezig is. Voor R53 rijders dé reden om een Mini te rijden. 

Ook voor de "interne" Mini heeft 1202 een mooi systeem ontwikkeld om de staat van de auto en, met name, de motor in de gaten te houden. 
Helaas ontbreekt het een Mini aan een oliedruk- of olietemperatuurmeter. Dit zijn de beste indicatoren om te zien of een Mini op bedrijfstemperatuur is. 
 

Voor de eerste en tweede generatie Mini's werd daarom een meterhouder ontwikkeld die de plaats inneemt van de ventilatiegaten naast de grote, middelste klok. 
Dit laat ruimte om één of twee meters te plaatsen naar keuze en toch de functionaliteit van de ventilatiegaten te behouden. 

Het is vervolgens de keuze aan de klant om te bepalen welke meters geplaatst moeten worden. 

Interesse in wat de mogelijkheden zijn voor jouw Mini? 
Langskomen is altijd mogelijk en, onder het genot van een kop koffie, kunnen wij laten zien wat de mogelijkheden zijn. 

Een mailtje sturen voor informatie kan natuurijk ook! info@1202automotive.nl

bottom of page